Recept 102...

Mosterdvisschotel.

Ingrediënten voor 4 personen:

1 pak voorgekookte aardappelschijfjes (700 g)
zout en peper
2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 200 g)
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
2 eetlepels Dijonmosterd (potje a 215 g)
100 ml witte wijn
1 zak gemengde sla (200 g)
6 eetlepels tuinkruiden sladressing (fles a 450 ml)

Bereiding:

Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4. Helft van aardappelschijfjes op bodem van ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en peper. Roodbaarsfilet erop leggen. Rest van aardappelschijfjes erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Crème fraîche losroeren met mosterd, wijn, zout en peper en over aardappelschijfjes schenken. Schaal in midden van oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen sla met dressing mengen. Schotel serveren met sla.