![]()

| 
			 Saté van kipfilet met pindasaus  | 
		
| 
			 Ingrediënten voor 4 personen:  | 
		
| 
			 500 g kipfilet  | 
		
| 
			 Bereiding:  | 
		
| 
			 Snijd de kip in vierkante 
			blokjes (niet te groot). Maak een marinade uit genoemde 
			ingrediënten, die u goed vermengd hebt. Doe het vlees in een grote 
			kom en voeg de marinade erbij. Roer het stevig om; dek de kom af en 
			laat haar zeker een nachtje op een koele plaats buiten de koelkast 
			staan. Leg satéstokjes in water. Laat het vlees goed uitlekken. Het 
			vocht vangt u op; u hebt het voor de saus nodig. Dep het vlees droog 
			met keukenpapier en rijg het aan de stokjes. Rooster de saté op de 
			barbecue. 
  | 
		
	![]()