![]()

| 
			 Runder-paprikaspiesen  | 
		
| 
			 Ingrediënten voor 12 stuks:  | 
		
| 
			 500 g runderbak- of bieflappen (ca. 2 cm dik) - 1 rode, 1 groene, 1 gele paprika - 12 plakjes katenspek (iets dikker gesneden) - marinade: 1 dl rode wijn - 1 uitgeperst teentje knoflook - 1 eetlepel goulashkruiden - 1 eetlepel (olijf)olie - 12 houten satéstokjes  | 
		
| 
			 Bereiding:  | 
		
| 
			 In een schaal de 
			ingrediënten voor de marinade door elkaar roeren. Het vlees in 
			blokjes van 2 x 2 cm snijden en door de marinade scheppen. Schaal 
			afdekken, vlees ca. 3 uur in de koelkast marineren. Af en toe 
			omscheppen.  
			  | 
		
	![]()