![]()
Recept 0777

|
Paaspudding met sinaasappel en chocola |
|
Ingrediënten voor 4 personen: |
|
5 sinaasappels |
|
Bereiding: |
|
Boen de sinaasappels
schoon onder heet water. Rasp van 2 sinaasappels het oranje deel van
de schil. Zet 1 theelepel rasp apart. Pers alle sinaasappels uit.
Meng het sap, de rasp en de likeur en kook dit zachtjes in tot 200
ml over is. Week de gelatine intussen 3-5 minuten in koud water.
Neem het sap van de warmtebron. Knijp de gelatine uit en los deze op
in het warme sap. Zet 50 gram chocola apart en los de rest zonder te
koken op in het sap. Laat dit mengsel afkoelen tot het lobbig is.
Vet de vorm in met olie. Zet de lange vingers met de gesuikerde kant
naar buiten strak tegen de wand van de vorm. Snijd de bovenkant van
de koekjes eventueel iets bij. |
Voor straks eet lekker !
Bron: www.boodschappen.nl