![]()
Recept 0770

|
Sinaasappelpudding |
|
Ingrediënten voor 4 personen: |
|
8 blaadjes gelatine |
|
Bereiding: |
|
Week de gelatine in ruim koud water. Breng de helft van het sinaasappelsap met de suiker aan de kook en roer tot de suiker is opgelost. Roer er van het vuur af de uitgeknepen blaadjes gelatine door. Roer er de rest van het sinaasappelsap door, laat afkoelen en zet in de koelkast tot het mengsel begint op te stijven. Klop intussen de slagroom stijf. Schep de yoghurt en de slagroom door het sinaasappelmengsel. Breek de lange vingers in stukjes en schep ze door de pudding. Schep de pudding in een vorm en laat in de koelkast opstijven. De pudding kan desgewenst worden gestort en worden gegarneerd met uitgesneden sinaasappelpartjes en toefjes slagroom. |
Voor straks eet lekker !
Bron: www.boodschappen.nl