|
Verwarm de oven voor op
220ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Roer de boter tot hij romig is. Voeg de poedersuiker en
vanillesuiker toe en klop het mengsel goed. Voeg het eiwit
geleidelijk toe en roer de bloem erdoor. Schep telkens een eetlepel
beslag op de bakplaat en smeer uit tot een rondje. Zorg voor
voldoende afstand want het mengsel vloeit uit. Bak 5 minuten in het
midden van de oven. Schep de koekjes als ze nog warm zijn met een
platte spatel van de plaat. Rol het warme koekje om een deegroller
en vouw het met de hand tot een puntvormig zakje of leg de warme
koekjes in een kommetje en druk het andere kommetje erin. Laat de
gevormde koekjes afkoelen en hard worden. Schep de stukjes aardbei
in het hoorntje en schep er een bolletje (yoghurt)bosvruchtenijs op.
Tip:
Breng eventueel nog een laagje chocolade aan aan de binnenkant. |