Aardappel gehaktschotel

Ingrediënten voor 4 personen:

400 gram rundergehakt
½ knolselderij
1 ui, in ringen
1 prei, in ringen
½ koolraap, in frieten gesneden
250 gram broccoli, in roosjes
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
1 dl. rode wijn
peper en zout
boter of olie

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de ui, prei, broccoli en koolraap in 5 minuten beetgaar. Maak de knolselderij schoon en snijd deze in plakken van een gulden dik. Kook de knolselderij in 3 minuten beetgaar. Goed laten uitlekken. Bak het gehakt rul in een pan met anti-aanbaklaag en voeg de rode wijn toe. Laat dit even gaar worden. Schep de groenten erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe. Vet een ovenvaste schaal licht in met wat boter of olie. Leg de plakjes knolselderij dakpansgewijs op de bodem en leg hier het gehaktmengsel op.