Biefstuk met oesterzwammen en groenten

Ingrediėnten voor 4 personen:

500 g kogelbiefstuk
1 bosje lente-uitjes
1/2 Chinese kool
150 g oesterzwammen
1 gele paprika
1 rode Spaanse peper
2 eetlepels honing
1 eetlepel Chinese kruiden (McCormick)
2 teentjes knoflook, gekneusd
± 2 cm geraspte gemberwortel
2 eetlepels ketjap manis
2 eetlepels olie

Bereiding:

Biefstuk, lente-ui, Chinese kool en oesterzwammen in reepjes snijden.
Paprika in kleine blokjes en Spaanse peper in ringen snijden.
Honing, Chinese kruiden, knoflook, gember, ketjap, olie en 1 1/2 dl
water mengen. Vlees hierin 2-3 uur marineren.
Vlees uit marinade scheppen. In wok olie verhitten en vlees ± 1 minuut
roerbakken. Lente-ui en paprika toevoegen en ± 2 minuten meebakken. Kool
en oesterzwammen toevoegen en ± 2 minuten meebakken. Spaanse peper
erdoor scheppen.
Serveren met pandanrijst.