Hutspot met Quorn en pinda's

Ingrediënten voor 4 personen:

1 kg aardappelen, 1 gesnipperde ui, 3½ dl kruidenbouillon (van tablet), 750 g, winterwortel, 2 pakjes Oosterse Quorn met saus, à 175 g, 2 gesnipperde uien, zout en peper, gefruite uitjes, vliespinda's

Bereiding:

Kook de aardappelen met één ui in de kruidenbouillon gaar.
Snijd de winterwortel in dikke plakken en snijd die in reepjes.
Leg ze na 10 minuten op de aardappelen.
Roerbak de inhoud van de pakjes Oosterse Quorn met saus en de2 gesnipperde uien in wat boter.
Giet de hutspot af (vang het vocht op), stamp hem grof en breng op smaak met zout en peper.
Roer wat van het kookvocht bij de Quorn, Breng het aan de kook en schep het Quornmengsel door de stamppot.
Bestrooi met gefruite uitjes en vliespinda's.