Groene tagliatelle met Quorn in roomsaus

Ingrediėnten voor 4 personen:

350 g Quornstukjes naturel
50 g groene mini-asperges of groene asperges uit de diepvries
2 eetlepels olijfolie
100 g worteltjes in stukjes
1 groene courgette in blokjes
1 gele paprika in blokjes
1 rode paprika in blokjes
1 dl groentebouillon
1 dl slagroom
2 eetlepels oreganoblaadjes
250 g groene tagliatelle

Bereiding:

Snijd de asperges in stukjes van ± 3 cm.
Verhit de olijfolie in een wok, voeg alle groenten en de stukjes Quorn toe en bak alles al omscheppend even aan.
Voeg de bouillon, de slagroom en 1 eetlepel oregano toe, roer alles goed door en laat het geheel in ± 10 minuten zachtjes inkoken tot een mooie saus ontstaat.
Kook intussen de tagliatelle in ruim kokend water met zout en een scheutje olijfolie in ± 10 minuten beetgaar.
Schep de tagliatelle op 4 borden, schep de Quorn met de saus erover en strooi er wat oreganoblaadjes over.