Oosters met Quorn

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g asperges in stukjes, 300 g eiermie, 1 eetlepel olie, 350 g oosters gemarineerde Quorn, 5 eetlepels maïsolie
200 g oesterzwammen in reepjes, een fijngehakt mengsel van 1 ui, 2 tenen knoflook en 3 cm gember
2 eetlepels oestersaus, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel azijn, korianderblad, verse rode peper
 

Bereiding:

Snijd de asperges in stukjes en kook ze 10 minuten.
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op het pak gaar en schep het met de olie om.
Roerbak de oosters gemarineerde Quorn in 5 eetlepels maïsolie 5 minuten.
Voeg de oesterzwammen in reepjes toe en roerbak 4 minuten.
Voeg een fijngehakt mengsel van de ui, de tenen knoflook en de gember toe en roerbak 1 minuut.
Schep de asperges erbij, roerbak alles 3 minuten en voeg tot slot de eetlepels oestersaus, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel azijn en de mie toe.
Warm het door en bestrooi het met korianderblad en verse rode peper.