Zomerse stamppot met knakworstjes

IngrediŽnten voor 4 personen:

1 kg aardappelen
4 uien
2 groene paprikaís
500 g tomaten
100 g geraspte belegen kaas
zout
peper
8 knakworstjes uit blik of pot

Bereiding:

Schil de aardappelen en was ze. Maak de uien schoon en snipper deze. Maak de paprikaís schoon en snijd ze in kleine reepjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Kook in een pan met een beetje water en zout de aardappelen, uien en paprikaís 15 minuten. Voeg dan de tomaten toe en kook alles nog 10 minuten. Giet dan het teveel aan vocht af en stamp het mengsel fijn, Roer de kaas door de stamppot en breng alles op smaak met peper en zout. Doe de knakworstjes met het vocht in een pan en laat dit warm worden. Leg dan de knakworstjes op de stamppot.

 

Bron: www.keukentips.nl