Witlofsalade met kaas, ham, ananas en ei

IngrediŽnten voor 4 personen:

200 gram witlof
50 gram hamblokjes
2 hard gekookte eieren
2 eetlepels fijn gesneden zilverui
2 eetlepels fijn gesneden augurk
Ĺ rode ui, fijn gesnipperd
blokjes kaas, heel klein gesneden
stukjes ananas heel fijn gesneden
3 eetlepels magere yoghurt
Ĺ bosje bieslook
2 eetlepels mayonaise
peper
zout

Bereiding:

Witlof schoonmaken en in reepjes snijden.
Eieren pellen en in blokjes snijden.
Bieslook fijn knippen.
Van de yoghurt en de mayonaise een sausje kloppen. Peper, zout en bieslook toevoegen. Het mag net niet vloeibaar zijn.
Alle ingrediŽnten in een schaal door elkaar heen mengen. Als laatste de saus toevoegen, goed er doorheen scheppen en een poosje in de koelkast lekker koud laten worden.