Koude groente
schotel met satésaus en krupuk (kroepoek)
Groenten ( witte kool, peultjes of boontjes, stukjes bloemkool,
worteltjes enz.)
komkommer, sla, gebakken tahoe blokjes, taugé, gekookte eieren,
gekookte aardappel, satésaus, kroepoek, emping, gebakken uitjes,
seroendeng. |
Groenten in
stukjes snijden en blancheren totdat ze beetgaar zijn; taugé ook
even in heet water leggen. Aardappelen in de schil koken, schillen
en in plakjes snijden.
Eieren hard koken en in partjes snijden. Alles op een schaal leggen
zodat een fleurige schotel ontstaat.
Tip: Eerst de aardappelschijfjes, daarover de groente.
Als laatste de komkommer, taugé en gekookte eieren.
Satésaus erover en de emping over de satésaus strooien.
Witte rijst erbij met kroepoek, seroendeng, etc.: En..... heerlijk
eten maar !
|