Verwarm de oven
voor op 175ºC en vet den bakvorm van 20 x 30 cm in.
Meng de ingrediënten voor het zanddeeg, kneed het deeg, druk het in
de vorm
plat en bak het onder in de oven á 20 minuten.
Haal de bodem voorzichtig uit de vorm en snijd hem in 16 stukken van
5 x 7 cm.
Klop voor het cakebeslag de boter en de suiker tot crème en roer er
de eieren door.
Zeef het bakpoeder door de bloem en roer die er goed door.
Maak het bakblik schoon, vet het weer in, giet het beslag erin, bak
het ñ 25
minuten onder in de oven en snijd het gebak in 16 stukken van 5 x 7
cm.
Klop voor de vulling de slagroom stijf en schep haar door de
chocolade-pudding.
Bestrijk de stukken zandtaart met deze crème en leg er dan de
stukken cake op.
Klop voor de garnering de slagroom met de vanillesuiker stijf.
Laat de peren uitlekken en steek er de amandelen als oortjes en de
krenten als oogjes in.
Leg de peren op de taartjes en spuit er toefjes slagroom omheen.
Schil de kiwi's, halveer ze, snijd ze in plakjes en steek die in de
slagroom.
Laat de taartjes niet te lang staan, anders wordt de slagroom
bitter. |