300 g spaghetti
350 g kipfilet
1 ui
2 tenen knoflook
300 g broccoli
2 eetl olijfolie
125 ml room
1 zakje Knorr Mix voor Spaghetti
2 theel. Italiaanse kruiden (gedroogd)
2 in blokjes gesneden. tomaten, om te garneren
2 eetl. pijnboompitten, om te garneren
50 g Parmezaanse kaas in grove krullen, om te garneren |
Kook de
spaghetti beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de
kipfilet in plakken. Snipper de ui en hak de knoflook. Verdeel de
broccoli in kleine roosjes. Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit de olijfolie en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Bak al
omscheppend de ui, de knoflook en de broccoli mee. Voeg 400 ml
water, de room, de inhoud van het zakje Knorr Mix en de gedroogde
Italiaanse kruiden toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet
het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Serveer de spaghetti met de saus. Garneer met de tomaten, de
pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.
|