Bestrijk de steaks aan
beide kanten met olie, wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze 30
minuten in de koelkast rusten. Schil de perziken, snijd ze
voorzichtig doormidden en verwijder de pitten. Leg 4 helften apart.
Pureer de overige perziken en voeg daar al roerend citroensap,
honing, kerrie, zout, peper en enkele druppels tabasco aan toe. Haal
de steaks uit de aluminiumfolie en rooster de steaks aan iedere kant
ca. 8 minuten (niet te dicht boven de gloeiende kooltjes leggen).
Leg de steaks daarna nog 8 minuten aan de rand van de barbecue.
Bestrijk het vlees aan beide kanten de laatste 5 minuten steeds met
de saus. Bestrijk de perzikhelften met boter en rooster ze rondom
enige minuten. Haal het vlees van de barbecue, laat het even rusten
en snijd het vlees in stukken. Vul de perzikhelften met de groene
pepers en serveer ze bij de steaks. 
|