Maak de
paprika’s schoon en snijd in stukken. Pel en snipper de ui. Schil de
aardappels en snijd in kleine blokjes snijden. Maak de sperziebonen
schoon en snijd in drie stukken.
Snijd het vlees in stukken.
Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees op een matig
hoog vuur in ca. 5 minuten al omscheppend bruin. Voeg vervolgens de
spekreepjes, ui, paprikastukken, sperziebonen en aardappels toe en
bak zachtjes mee.
Voeg 250 ml. water toe en laat het geheeld op laag vuur (met deksel
op de pan) ongeveer 1,5 uur stoven.
Kook ondertussen de rijst volgens de bereidingswijze op de
verpakking.
Voeg, als het vlees bijna gaar is, nog eens 125 ml water en de
inhoud van de mix voor Goulash toe. Breng het geheel al roerend aan
de kook. Laat dit 15 minuten zachtjes stoven. Af en toe roeren.
Serveer de Goulash met de gekookte rijst. |