Garnalenspiesjes met kiwi

Ingrediënten voor 4 personen:

1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel koriander , fijngehakt
24 grote garnalen
1 eetlepel limoensap
chilipeper , molentje chilimix, naar smaak
2 kiwi
Benodigdheden:
Spiesjes

Bereiding:

Snijd de kiwi's in plakken en vervolgens in heel kleine blokjes. Meng in een kommetje de blokjes kiwi met de koriander of peterselie, olijfolie en naar smaak limoensap, zout en chilimix. Laat de smaken op kamertemperatuur 1 uur trekken.
Steek de barbecue aan en leg eventueel een rooster met kleinere openingen op het barbecuerooster. Laat dit rooster ook goed warm worden.
Leg de garnalenspiesjes in het pannetje of op de hete plaat en gril ze 3 minuten aan één kant. Keer ze en gril de andere kant 2 minuten.
Serveer ze met de salsa en eventueel extra partjes limoen.