| 2 rijpe 
			avocado′s, 1 kleine u, 1 tomaat, 1 eetl. fijngehakte koriander, 60 
			ml zure room, 1 eetl. citroensap, tabasco naar smaak. | 
		
			| Voorbereiding:Avocado′s overlangs doorsnijden en pit verwijderen. Avocado′s 
			schillen in een middelgrote schaal doen en met een vork fijnprakken.
 Bereidingswijze:
 De ui snipperen, de tomaat fijnsnijden en beide vermengen met de 
			gehakte koriander.
 Alles, ook de overige ingrediënten, bij de avocado in de schaal doen 
			en dooreen roeren.
 Serveertips:
 Serveren als dipsaus bij tortilla-chips of als tacovulling.
 *TIP* Vruchtvlees van de avocado verkleurt snel in de openlucht. 
			Doop daarom de pit terug in de dipsaus en dek af met plasticfolie.
 
 |