Guacamole

IngrediŽnten voor 6 personen:

2 rijpe avocado′s, 1 kleine u, 1 tomaat, 1 eetl. fijngehakte koriander, 60 ml zure room, 1 eetl. citroensap, tabasco naar smaak.

Bereiding:

Voorbereiding:
Avocado′s overlangs doorsnijden en pit verwijderen. Avocado′s schillen in een middelgrote schaal doen en met een vork fijnprakken.
Bereidingswijze:
De ui snipperen, de tomaat fijnsnijden en beide vermengen met de gehakte koriander.
Alles, ook de overige ingrediŽnten, bij de avocado in de schaal doen en dooreen roeren.
Serveertips:
Serveren als dipsaus bij tortilla-chips of als tacovulling.
*TIP* Vruchtvlees van de avocado verkleurt snel in de openlucht. Doop daarom de pit terug in de dipsaus en dek af met plasticfolie.

Bron: www.smulweb.nl