Snijd van het
bladerdeeg rondjes met een doorsnede van 15 cm en
bekleed daarmee 4 kleine taartvormpjes. Leg de geitenkaas in het
midden.
Snijd de courgette in dunne schijfjes en leg deze dakpansgewijs in
een
krans om de kaas, deze gedeeltelijk bedekkend. Leg een schijfje
bovenop, in het midden. Bak de taartjes 15 - 20 min. in de
voorverwarmde oven (170ºC.).
Maak intussen de saus: hak de sjalotjes fijn en snijd de tomaten in
stukken. Fruit de sjalotjes op een laag vuur in de boter, voeg de
tomaten en de basilicumsteeltjes toe en laat alles zachtjes
pruttelen
tot de tomaten zacht zijn. Wrijf de inhoud van de pan door een zeef
en
breng de aldus verkregen saus op smaak met zout en peper.
Haal de taartjes uit de vorm en leg ze op voorverwarmde borden, giet
er een beetje saus omheen en serveer direct. |