Appel en kaaskruimelpudding.

Ingrediënten voor 6 personen:

6 grote Granny Smith appels
2 g kaneelpoeder (1/4 t)
2 g geraspt hazelnoten
10 g sinaasappelsap
85 g honing
35 g bruine basterdsuiker
70 g gezeefde bloem
zout
50 g margarine
50 g geraspte oude kaas

Bereiding:

Een recept uit Zuid Afrika. Echt heerlijk en makkelijk te maken!
Bereidingswijze:
Schil de appels, snijd ze in schijfjes en rangschik deze laag voor lag in beboterd bakblik.
Strooi hazelnoten en kaneel erover.
Besprenkel met sinaasappelsap.
Schep de honing erover.
Meng de suiker, de bloem, kaneel een beetje zout en kneed margarine erdoor tot een kruimelig massa.
Roer de kaas er luchtig doorheen en bedek de appels met mengsel.
Bak dit nagerecht bij 180*C. voor ongeveer 35 min. tot de bovenlaag goudbruin is en de appels gaar zijn.
Serveertip:
Serveer met slagroom en/of roomijs.