Kokosflensjes met lychees en Cointreau.

Ingrediënten voor 4 personen:

400 gram lychees
4 eetl. Cointreau
125 gram rijstebloem
75 gram gemalen kokos
50 gram witte basterdsuiker
3 eieren
2 dl kokosmelk
2 dl melk
3 eetl. zonnebloemolie
geraspte schil van 1 limoentje

Bereiding:

Een zalig toetje!
Voorbereiding:
Pel de lychees en snijd ze doormidden en de helften nog eens doormidden. Schenk er de Cointreau overheen en laat een uurtje intrekken in de koelkast.

Bereidingswijze:
Meng de rijstebloem, kokos, suiker, eieren, kokosmelk en melk tot een glad beslag. Vet een koekenpan in met wat olie en verhit die. Schep er een juslepel beslag in en laat dit uitvloeien over de bodem. Bak het flensje tot de bovenkant droog is, keer het om en bak de andere kant goudbruin. Laat het flensje op een bord glijden. Bak zo nog 5 flensjes. Vouw de flensjes in vieren. Leg op elk bord twee flensjes schuin op elkaar en schep er de in Cointreau gemarineerde lychees naast. Garneer met de limoenschilletjes en een partje limoen.