Surinaamse pudding.

Ingrediënten voor 4 personen:

4 Beschuiten.
halve deciliter melk.
50 gram gewassen krenten.
50 gram gewassen rozijnen.
geraspte citroenschil.
wat amandelen.
100 gram margarine.
50 gram suiker.
2 eieren en iets zout.
50 gram zelfrijzend bakmeel.

Bereiding:

Voorbereiding:
De amandelen vast fijn hakken.
En de beschuiten vast fijn maken dus verkruimelen.
De eieren vast splitsen en de ei-witten vast stijf kloppen.

Bereidingswijze:
Roer de margarine met de suiker tot room.
Splits de eieren en voeg 1 voor 1 de eidooiers toe,en roer ze goed door de massa.
Voeg dan beetje voor beetje het zelfrijzend bakmeel toe.
Doe er nu de gewassen krenten en rozijnen er bij,en de geraspte citroenschil en de gehakte amandelen.
Voeg de fijn gemaakte beschuiten en de melk toe.
Vermeng het deeg met de stijf geklopte eiwitten,en vul een voorverwarmde pudding vorm met het deeg en vul het dan voor 3/4 gedeelte,en doe hem dan in een oven en laat hem op zo'n 180 a 200 graden C. in 1 uur gaar worden.