1 liter
kaneelijs, 3.5 dl bosvruchtensaus, poedersuiker,
21 plakken bladerdeeg, diepvries, 2 dl
slagroom, ongeklopt. |
Een heerlijk
Mexicaans toetje, perfect voor na een uitgebreide Mexicaanse
maaltijd.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 225 graden C.
Steek uit de bladerdeeg 21 sterren.
Bak de sterren in de oven in ca 10
minuten lichtbruin.
Laat de sterren in de oven 30 minuten
afkoelen..
Klop de slagroom.
Verhit op een laag vuur de bosbessensaus,
niet laten koken.
Giet een laagje bosbessensaus op elk bord.
Spuit in het midden wat slagroom.
Leg hierop een bladerdeegster.
Leg op de bladerdeegster een bolletje
kaneelijs.
Leg op het ijs weer een ster en doe daar
een tweede bolletje ijs op.
Leg hierop de laatste bladerdeegster.
Strooi met een zeef een beetje
poedersuiker erover.
|