Helado de canela.

 .

Ingrediënten voor 4 personen:

1 liter kaneelijs, 3.5 dl bosvruchtensaus, poedersuiker,
21 plakken bladerdeeg, diepvries, 2 dl slagroom, ongeklopt.

Bereiding:

Een heerlijk Mexicaans toetje, perfect voor na een uitgebreide Mexicaanse maaltijd.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 225 graden C.
Steek uit de bladerdeeg 21 sterren.
Bak de sterren in de oven in ca 10 minuten lichtbruin.
Laat de sterren in de oven 30 minuten afkoelen..
Klop de slagroom.
Verhit op een laag vuur de bosbessensaus, niet laten koken.
Giet een laagje bosbessensaus op elk bord.
Spuit in het midden wat slagroom.
Leg hierop een bladerdeegster.
Leg op de bladerdeegster een bolletje kaneelijs.
Leg op het ijs weer een ster en doe daar een tweede bolletje ijs op.
Leg hierop de laatste bladerdeegster.
Strooi met een zeef een beetje poedersuiker erover.