Een heerlijke
Hongaarse topper.
Voorbereiding:
Klop de eidooiers met 40 g poedersuiker, vanillesuiker en boter
schuimig.
Giet al roerende de melk en de room erbij.
Voeg beetje bij beetje de bloem toe en roer het geheel tot een glad
beslag.
Klop de eiwitten met de overige poedersuiker stijf en roer dit
voorzichtig door het beslag.
Vet een vuurvaste schaal en een koekenpan van ongeveer dezelfde
grootte in.
Bereidingswijze:
Bak in de pan op matig vuur een pannenkoek van ½ cm dik aan een
kant, leg hem met de ongebakken kant naar boven in de schaal en
strooi er veel chocoladevlokken over.
Bak de overige pannenkoeken _ behalve de laatste _ op dezelfde
manier en stapel ze met de vlokken in de schaal.
Bak de laatste pannenkoek aan beide kanten en dek de taart hiermee
af.
Bak de taart in een voorverwarmde oven op 150°C. tot de chocolade
smelt maar nog wel dik is.
Serveertip:
Dien meteen op.
|