Maak flensjes
beslag van :
1 ei
4,5 eetl. bloem
0,33 liter melk
1 mespunt zout
0,5 eetl. gesmolten boter
Bereiding:
Flensjes met
Argentijnse "dulce de leche".
Voorbereiding
Maak "Dulce de Leche" volgens dit recept
Bereidingswijze:
Laat het beslag even rusten. Klop ondertussen 200 ml slagroom stijf
met een zakje vanille suiker. Als je wat tegenwicht wilt creeren
voor de zoete Dulce de Leche neem je de helft slagroom en roer je
die door een klein potje creme fraiche.
Rooster in een kleine droge koekenpan 3 eetlepels amandelsnippers
goudbruin. Doe ze in een schaaltje. Bak nu 4 even grote dunne
flensjes. Bestrijk ze met een laagje Dulce de Leche en strooi er wat
geroosterde amandelen op. Rol de flensjes op en serveer ze met
slagroom of het creme fraiche room mengsel.