Jody's tosti banana

IngrediŽnten voor 4 personen:

1 theelepel kerriepoeder - 4 eetlepels yoghurtmayonaise - 2 bananen - 8 sneetjes witbrood - 2 eetlepels zachte boter - 4 plakjes gekookte ham - 4 plakjes jonge kaas - tostiapparaat.

Bereiding:

 Zet het tostiapparaat alvast aan. Meng in een kommetje de kerriepoeder goed door de yoghurtmayonaise. Zet deze dipsaus even apart.
Pel de bananen en snij ze in dunne plakjes. Besmeer alle sneetjes brood dun aan 1 kant met boter.
Leg 4 sneetjes brood met de boterkant naar beneden op een snijplank of bord. Verdeel de plakjes banaan over de onbesmeerde kanten. Leg er dan een plakje ham en een plakje kaas op. Dek de belegde boterhammen af met de overgebleven sneetjes brood; de besmeerde kanten naar boven. Druk de belegde boterhammen een beetje aan.
Leg de boterhammen voorzichtig in het tostiapparaat (let op: het apparaat is erg heet!). Sluit het deksel en bak de tosti's ongeveer 3 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn. Doe dit ook met de andere boterhammen. Snij de tosti's schuin doormidden en dip ze lekker in de kerriesaus.