250 g mihoen
zout
2 eetlepels olie
250 g grofgesneden champignons
300 g kipfilet in reepjes
1 grote groene paprika in stukjes
6 eetlepels hoisinsaus
1/2-1 eetlepel aardappelmeel |
Kook de mihoen
volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in ruim water met
zout gaar.
Verhit de olie in een wok, roerbak de champignons hierin op hoog
vuur 5-10 minuten en schep ze uit de wok.
Bak de kipreepjes in de achtergebleven olie in 5-7 minuten rondom
lichtbruin.
Voeg de paprika toe en bak ze ± 2 minuten mee.
Roer de hoisinsaus erdoor, voeg ± 1 dl water toe en laat alles ± 5
minuten zachtjes garen.
Meng het aardappelmeel met 1-2 eetlepels koud water en roer dit door
het gerecht om het te binden.
Schep de champignons erdoor en warm ze even mee.
Serveer het kip-groentemengsel met de mihoen. |