| 
			 4 kipfilets (600 
			g), gesneden in blokjes van 2 cm en gedurende 1 uur gelegd in een 
			marinade van: 
			1 eetlepel witte wijn 
			1 eetlepel olie 
			1 eetlepel sojasaus 
			Verder nodig: 
			2 in plakjes gesneden wortelen 
			1 in reepjes gesneden gele paprika 
			1 in plakjes gesneden koolrabi 
			2 teentjes knoflook 
			1 Spaanse peper 
			8 grote gedroogde zwarte Chinese paddenstoelen (voorgeweekt in warm 
			water en in plakjes gesneden) 
			2 eidooiers 
			sesamzaad 
			4 eetlepels olie 
			3 eetlepels witte wijn 
			3 eetlepels sojasaus 
			1 eetlepel maïzena 
			1 theelepel suiker 
			peper, zout  | 
		
		
			| 
			 Dep de 
			kipblokjes op keukenpapier droog, haal ze door de losgeslagen 
			eidooiers en paneer ze met sesamzaadjes. 
			Verhit in een Chinese wok of Indonesische wadjan 2 eetlepels olie en 
			laat hierin, onder voortdurend omscheppen, op hoog vuur de 
			kipblokjes mooi bruin worden, haal ze er daarna uit en houd ze warm. 
			Vul de wok of wadjan aan met olie en bak hierin de gesneden groenten 
			in 3 minuten knapperig. 
			Blijf roeren! 
			Voeg nu alle vocht toe en laat het geheel nog even smoren. 
			Meng de warmgehouden kipblokjes door de groenten en laat het mengsel 
			5 minuten garen. 
			Maak het gerecht op smaak met suiker, zout en peper en bind de saus 
			licht met maïzena. 
			Serveer bij dit gerecht mihoen of drooggekookte witte rijst.  |