| 
			 Haal de gemengde 
			groene bonen af en snijd de sperziebonen schuin doormidden. 
			Kook de bonen in ruim kokend water met wat zout 3 minuten en laat ze 
			uitlekken. 
			Vries de kipfilet een half uurtje in en snijd ze dan in dunne 
			plakjes. 
			Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in smalle 
			reepjes en snijd de bosuitjes in schuine stukjes van 3 cm. 
			Schenk 2 eetlepels olie in een wok, roerbak daarin de witte 
			uistukjes en de broccolisteeltjes en neem ze vervolgens uit de pan. 
			Schenk er wat olie bij, verhit die en bak hierin de kipstukjes 
			bruin. 
			Snijd de verse korianderblaadjes in smalle reepjes. 
			Zet de geroosterde cashewnoten klaar. 
			Schep de groenten, uien en broccolistelen bij de kip en bak alles al 
			omscheppend een paar minuten. 
			Voeg dan de sojasaus, koriander en knoflook uit de pers toe en doe 
			er tot slot de cashewnoten bij.  |