| Snijd de uiteinden van de 
			aubergines. Snijd de aubergines in plakken van anderhalve centimeter 
			dik. Bestrooi de plakken met zout en laat ze een half uur staan. 
			Snijd de bollen mozzarella in plakken. Snijd de tomaten in plakken. 
			Verwarm de oven voor op 200ºC.Druk het vocht uit de aubergineplakken. Smeer de plakken met een 
			kwastje dun in met olijfolie. Grill de plakken aubergine in de oven 
			of op een grillpan aan beide kanten. Het vruchtvlees van de 
			aubergines dient gaar te zijn. Reken op ongeveer 5 minuten per kant. 
			Pas op voor aanbranden. Smeer bodem en zijkanten van een vuurvaste 
			schaal in met olijfolie. Leg de aubergineplakken op de bodem. Leg 
			hierop een laag van plakken tomaat die met een beetje zout worden 
			bestrooid. Deze laag wordt toegedekt met plakken mozzarella. 
			Besprenkel de mozzarella met olijfolie. Strooi er oregano over. Zet 
			de schaal circa 5 minuten in de oven. Dien op als de mozzarella 
			begint te smelten. Kook de couscous gaar volgens gebruiksaanwijzing 
			op de verpakking.
 
 
 
  |