| Kook de Lassie 
			Pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren 
			6 min., laat ze schrikken en pel ze.Verhit een scheutje olie en roerbak de groentemix op hoog vuur 1 
			min. Voeg de boemboe, kokosmelk en ca. 50 ml water toe, breng al 
			roerend aan de kook en stoof de groente afgedekt ca. 12 min.
 Prik met een vork rondom gaatjes in de eieren, wrijf ze in met 
			kerriepoeder en wentel ze door bloem. Verhit in een koekenpan een 
			scheutje olie en bak hierin de eieren al omwentelend mooi goudbruin. 
			Halveer ze.
 Schep de seroendeng door de pandanrijst. Serveer de sajoer van 
			groente met de kerrie-eieren en rijst.
 Tip: Hou je van een beetje pit? Voeg naar smaak een schepje sambal 
			toe aan de groentestoof.
 
 
  |