| 
			 325 g LassieGele 
			Rijst 
			1 struik bleekselderij, in stukken 
			4 eetlepels olijfolie 
			2 sjalotjes, in ringen 
			1 aubergine, in blokjes 
			6 tomaten, in parten 
			2 eetlepels balsamico-azijn 
			2 bollen mozzarella (à 125 g), in blokjes 
			50 g Parmezaanse kaas, geraspt  | 
		
		
			| 
			 Kook de rijst 
			volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
			Kook de bleekselderij 8 min. in kokend water. 
			Verhit de olie en fruit de sjalot 4 min. Giet de bleekselderij af en 
			voeg toe, samen met de aubergine, de tomaten en de azijn. Schep om, 
			dek af en laat nog 5 min. garen. Voeg de mozzarella toe en breng op 
			smaak met peper en zout. 
			Verdeel de rijst over 4 borden en serveer met de groente. Bestrooi 
			met de Parmezaanse kaas. 
			Tip: Bestrooi met 3 eetl. geroosterde pijnboompitten. 
			
 
      
			  |