Maak de zoete
aardappelfriet volgens het recept. Ik gebruik in dit recept alleen
peper en zout.
Bak de vegetarische kipshoarma lekker goudbruin in een koekenpan met
wat olijfolie. Je kunt uiteraard ook kip gebruiken voor de kapsalon.
Verdeel de shoarma 5 minuten voor het einde van de baktijd over de
zoete aardappelfrieten. Strooi de kaas erover heen en zet terug in
de oven totdat de kaas gesmolten is.
Snijd de komkommer in stukjes, de rode ui in halve ringen en halveer
de cherrytomaatjes.
Meng de mayonaise met de yoghurt. Hak de knoflook fijn en meng dit
door de yoghurt. Breng de knoflooksaus op smaak met wat peper en
zout en wat gehakte peterselie
Verdeel de zoete aardappelfriet met de vegetarische shoarma over de
borden.
Verdeel over ieder bord wat ijsbergsla, wat stukjes komkommer,
tomaat en rode ui.
Garneer de vega kapsalon met de knoflooksaus.
|