| 1/2 literblik 
			ananas, 2 eiwitten, 75 gram suiker, 5 blaadjes gelatine, 2 eetlepels 
			citroensap, 1/4 liter slagroom | Ook zo'n recept 
			van 'oma Wietel'Voorbereiding:
 Laat de ananas uitlekken en vang het vocht op. Snijd de ananas in 
			kleine stukjes. Week de gelatine in koud water. Klop de eiwitten 
			stijf en de slagroom ook.
 
 Bereidingswijze:
 Breng het ananassap met de suiker en het citroensap aan de kook. 
			Haal de pan van het vuur en roer er vervolgens de gelatine door, 
			gevolgd door de ananasstukjes.
 Laat het geheel even afkoelen en roer er dan de slagroom en de 
			eiwitten door.
 
 Serveertip:
 Schenk de bavarois in kommetjes of glazen alvorens deze in de 
			koelkast enkele uren te laten opstijven.
 |