Geroerbakte
Coquilles
Voorbereiding
Maak de schelpdieren schoon, dep ze droog met keukenpapier en snijd
ze horizontaal in ronde plakjes.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in reepjes.
Verwijder de zaadjes uit de chilipepers en snijd deze in reepjes.
Pel de knoflook en snijd ze in stukjes.
Maak de chilipepers schoon en verwijder de zaadlijsten en snijd ze
in reepjes.
Wrijf de knoflook, en chilipepers in een vijzel tot pasta.
Bereidingswijze
Verhit een wok 1 minuut op hoog vuur, doe de olie erin en laat deze
goed heet worden.
Fruit de kruidenpasta een paar seconden, doe de Coquilles erbij en
roerbak 2 minuten.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en schep alles goed om.
Serveertips
Garneer dit in een schelp met wat overgebleven stukjes bosui en
reepjes chilipeper.
|