Bereid de kip en
aardappelen:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kipdrumsticks in de
braadzak. Voeg de braadstoomkruiden, de aardappel, de knoflook, het
takje rozemarijn en de olijfolie toe. Sluit de zak af en schud deze
voorzichtig. Doe de zak 1 uur in de oven.
Kook de sperziebonen en de bospeen:
Breng twee pannen met water aan de kook. Kook de sperziebonen 10
minuten en spoel ze onder koud water. Kook de bospeen in 6 minuten
beetgaar en spoel ze onder koud water.
Haal de braadzak uit de oven:
Haal de braadzak uit de oven, knip open en laat even afkoelen.
Verwarm de sperziebonen en de wortel:
Verwarm de sperziebonen en bospeen nog even in een koekenpan met
olijfolie of in de magnetron en kruid naar smaak.
Serveer het gerecht:
Serveer de kip en aardappelen met de groenten. Eet smakelijk.
Ingezonden door Maud. |