8 aardappelen
2 kipfilets
1 courgette
2 handjevol Mexicaanse groenten (b.v. Lidl, diepvries, kidneybonen,
maïs, rode paprika, courgette en sperziebonen)
1 blik tomatenblokjes
2 uien
2 teentjes knoflook
handjevol verse basilicum
4 eetlepels groene pesto
1 flesje culinaire room (light)
peper en zout |
Een heerlijke
romige schotel met pesto, groenten, kip en aardappelen.
Snijd de aardappelen in blokjes.
Snijd de courgette in blokjes.
Snijd de ui en de knoflook fijn.
Hak de basilicum.
Snijd de kipfilets in kleine blokjes.
Kook de aardappelblokjes in ruim water met zout, 10 minuten.
Giet ze af.
Meng alle ingrediënten in een grote kom en breng op smaak met peper
en zout.
Schep het mengsel in een grote ovenschaal.
Bak de ovenschotel, in de oven op 180 graden, 30-40 minuten (tot de
aardappelen gaar zijn).
Ingezonden
door Kitty.
|