| 
			 Verwarm de 
			airfryer vóór op 180 graden. 
			Meng het gehakt met het zout, de peper en de knoflookpoeder en druk 
			plat in een ovenschaal. 
			Bak het gehakt 12 minuten in een voorverwarmde airfryer op 180 
			graden. Gooi het vocht wat eruit is gekomen na het bakken weg. Je 
			houdt dan een stevige plak gehakt over. 
			Zet de airfryer niet uit! 
			Doe de onderste helft van de 4 bolletjes in een ovenschaal. 
			Leg de plak gehakt op de bolletjes. 
			Verdeel de gesnipperde ui over het gehakt. 
			Leg de plakken cheddar kaas over het gehakt met de uien. 
			Smeer boter op de bolletjes en strooi wat sesamzaadjes eroverheen. 
			Bak de broodjes 10 minuten af op 180 graden in de voorverwarmde 
			oven. 
			De broodjes in vieren snijden.  |