Ongeveer 300 g
pasta, 3 bosuitjes, 1 rode paprika, 1 eetlepel olijfolie, 1
theelepel chilipoeder, 2 dl melk, 1 dl koffiemelk, 1 dl witte
vermouth (martini of zo) 1 pakje diepvries vissoep (Iglo's
soepterrine), 100 tot 150 g grote roze garnalen, 1 eetlepel
fijngehakte peterselie. |
Voorbereiding:
Snijd de bosuitjes in ringetjes en maak de paprika schoon en snijd
deze in stukjes.
Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in de wok en fruit hierin de bosuitjes en de
paprika stukjes. Roer dan de chilipoeder,de melk en de koffiemelk
erdoor. Voeg de vermouth en de bevroren vissoep ook toe en verwarm
alles al roerend tot een mooi gebonden saus ontstaat. Laat de saus
daarna nog zo'n 5 minuten zachtjes pruttelen. Voeg dan de garnalen
toe en warm de saus nog even goed door. Giet de pasta af, let op dat
de pasta nog lekker stevig is (meestal iets korter koken dan op het
pak staat aangegeven)
Serveertip:
U kunt de pasta over de borden verdelen en de vissaus erover
verdelen voor u de borden serveert. Let wel op dat u in dat geval
snel moet opdienen.
|