Recept 97, Runderstoofpotje met champignons.

 

Ingrediėnten voor 4 personen:

Bereiding:

2 uien
250 g champignons
1 grote wortel
600 g runderlappen
2 theel. Blue Band Vloeibaar voor Bakken en Braden
1 zakje Knorr® Vleesklassieker Mix voor Stoofpotje

Met dit runderstoofpotje zet je iets lekkers op tafel. De ui, champignons en wortel combineren goed met het zacht gegaarde stoofvlees. Extra smaakvol door het zakje Knorr Vleesklassieker Mix voor Stoofpotje. Pel en snipper de uien. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Schil de wortel en snijd hem in plakjes. Snijd het vlees in dobbelstenen.
Verhit de vloeibare margarine in een stoofpan en braad het vlees al omscheppend bruin. Voeg de uien, de champignons en de wortel toe en braad alles 5 minuten. Voeg 300 ml water toe en breng alles aan de kook. Temper het vuur en laat het vlees, afgedekt, 1½ uur sudderen.
Voeg de inhoud van het zakje Knorr Vleesklassieker Mix voor Stoofpotje en 300 ml water aan het vlees toe. Breng opnieuw aan de kook en laat het nog eens 30 min. sudderen.
TIP:
Deze rundvleesstoofpot met champignons smaakt lekker met aardappelpuree, gegarneerd met verse peterselie of tijm. Serveer er extra groenten bij als gebakken aubergine en paprika of roergebakken spitskool.

      

Bron: www.knorr.com/nl