| 3 teentjes 
			knoflook350 g groene asperges
 2 Knorr Bouillonketeltjes Groenten
 300 g fettucine pasta
 400 g tomatenblokjes in blik
 200 g verse spinazie
 200 g diepvries tuinerwten
 100 g feta
 | Pasta recept met 
			groene asperges. Pasta gekookt in een Knorr tomatenbouillon en 
			heerlijke frisgroene asperges. Met zo’n gerecht zet je de lente op 
			tafel en maak je iedereen blij. Pel en snijd de knoflook in plakjes. 
			Breek het onderste stugge stukje (ca. 3 cm) van de asperges en schil 
			zo nodig het onderste gedeelte van de asperges. Snijd de asperges in 
			stukjes. Roer de inhoud van het Knorr Bouillonketeltjes Groenten 
			door 500 ml water.Voeg de fettucine, de tomatenblokjes toe en breng alles aan de kook. 
			Kook de pasta, zonder deksel op de pan, 8 minuten en roer tijdens 
			het koken enkele malen om.
 Voeg de spinazie, tuinerwtjes en groene asperges toe en kook nog 3 
			minuten. Verkruimel de feta erboven en serveer direct.
 TIP:
 Garneer deze pasta met groene asperges met in stukjes gescheurde 
			blaadjes basilicum of gehakte tijmblaadjes. Voeg ook eens 75 g 
			ontpitte zwarte olijven toe.
 |