Recept 94, Burritos met courgette en chipolata worstjes.

 

Ingrediėnten voor 4 personen:

Bereiding:

Knorr Wereldgerecht Mexicaanse Burritos
300 g chipolata worstjes
100 ml water
125 ml zure room
100 g geraspte kaas
1 rode paprika
1 courgette

Verwarm de oven voor op 220°C (hete luchtoven 200°C). Vermeng de inhoud van het zakje Burritos-saus met de zure room en 2 eetlepels water in een kommetje; goed doorroeren.
Snijd de chipolata worstjes in kleine stukjes. Maak de paprika en courgette schoon en snij deze in kleine stukjes. Bak de worstjes op hoog vuur. Voeg de gesneden paprikas en courgette toe en roerbak het geheel tot het gaar. is. Voeg 100 ml water en de inhoud van het zakje Burritos-kruidenmix toe en breng het geheel aan de kook. Laat 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Haal de tortilla's uit de verpakking en verwarm de tortilla's bij een bereiding in de magnetron in 20 seconden op (600 Watt), bij een bereiding in de oven: , wikkel de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm de tortilla's gedurende 3 minuten in de oven op.
Smeer de warme tortilla's dun in met ca. 1/5 deel van de Burritos-saus en vul ze in het midden met het worstjesmengsel en vouw de burritos dicht.
Leg de gevouwen tortilla's in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met geraspte kaas. Gratineer de tortilla's gedurende 8 minuten in de oven. Serveer de Burritos en de Burritos-saus apart.
VARIATIETIP:
Deze vulling van chipolata worstjes, paprika en courgette maakt je burritos net even anders. Vervang de kip voor 300 g chipolata worstjes en voeg extra 1 courgette toe.

      

Bron: www.knorr.com/nl