| Knorr 
			Wereldgerecht Mexicaanse Burritos300 g chipolata worstjes
 100 ml water
 125 ml zure room
 100 g geraspte kaas
 1 rode paprika
 1 courgette
 | Verwarm de oven 
			voor op 220°C (hete luchtoven 200°C). Vermeng de inhoud van het 
			zakje Burritos-saus met de zure room en 2 eetlepels water in een 
			kommetje; goed doorroeren.Snijd de chipolata worstjes in kleine stukjes. Maak de paprika en 
			courgette schoon en snij deze in kleine stukjes. Bak de worstjes op 
			hoog vuur. Voeg de gesneden paprikas en courgette toe en roerbak het 
			geheel tot het gaar. is. Voeg 100 ml water en de inhoud van het 
			zakje Burritos-kruidenmix toe en breng het geheel aan de kook. Laat 
			2-3 minuten zachtjes doorkoken.
 Haal de tortilla's uit de verpakking en verwarm de tortilla's bij 
			een bereiding in de magnetron in 20 seconden op (600 Watt), bij een 
			bereiding in de oven: , wikkel de tortilla's in aluminiumfolie en 
			verwarm de tortilla's gedurende 3 minuten in de oven op.
 Smeer de warme tortilla's dun in met ca. 1/5 deel van de 
			Burritos-saus en vul ze in het midden met het worstjesmengsel en 
			vouw de burritos dicht.
 Leg de gevouwen tortilla's in een ingevette ovenschaal en bestrooi 
			ze met geraspte kaas. Gratineer de tortilla's gedurende 8 minuten in 
			de oven. Serveer de Burritos en de Burritos-saus apart.
 VARIATIETIP:
 Deze vulling van chipolata worstjes, paprika en courgette maakt je 
			burritos net even anders. Vervang de kip voor 300 g chipolata 
			worstjes en voeg extra 1 courgette toe.
 |