500 g
varkenshaasjes (2 stuks)
7 eetlepels Blue Band Vloeibaar
600 g aardappelpartjes
2 eetlepels Blue Band Finesse voor koken
1 eetlepel fijngehakte peterselie
600 g bloemkoolroosjes
1 zakje Knorr Roomsaus
nootmuskaat |
Snijd de
varkenshaas in vier ongeveer gelijke stukken. Dep ze vlak voor het
bakken met keukenpapier droog en bestrooi ze met zout en peper.
Verwarm 5 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan. Schroei
hierin op hoog vuur de varkenshaasjes rondom dicht en lichtbruin.
Zet het vuur dan lager en laat de varkenshaasjes in ongeveer 15
minuten verder gaar worden. Keer het vlees een keer om.
Kook de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de vloeibare margarine en de Finesse voor Verrijken toe en
schep de aardappelen samen met de peterselie voorzichtig om.
Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in een laag water met zout naar
smaak in 5 à 7 minuten gaar.
Bereid de Roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg de varkenshaasjes op 4 borden en schep de bloemkoolroosjes en
aardappelpartjes ernaast. Schep naar smaak de roomsaus over de
bloemkool en bestrooi dit met nootmuskaat. |