2 preien
500 g aardappelen
500 g kabeljauwfilet
250 g chorizoworst
1 eetlepel vloeibare margarine
400 g tomatenblokjes (blik)
1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Mix voor Spaghetti Bolognese
2 eetlepels fijngehakte verse tijm |
Dit vis recept
van kabeljauw met chorizo zit boordevol smaak. Zo’n eenvoudige
gerecht met kabeljauw of tong en chorizo zal bij iedereen aan tafel
in de smaak vallen. Deze snelle stoofschotel is heerlijk voor op een
doordeweekse dag. Maak de preien schoon en snijd ze in ringen. Schil
en snijd de aardappelen in stukjes. Snijd de kabeljauw in stukjes en
de chorizo in dunne plakjes.
Verhit de vloeibare margarine en bak de chorizo ca. 2 minuten al
omscheppend. Voeg de prei toe en bak 4-5 minuten al omscheppend mee
totdat de prei zacht is. Voeg de aardappelen, de tomatenblokjes, de
inhoud van het zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Mix voor Spaghetti
Bolognese en 300 ml water toe. Breng alles aan de kook, temper het
vuur en laat de aardappelen in ca. 10 minuten gaar stoven.
Voeg de kabeljauw toe en kook in ca. 5 minuten gaar. Schep de tijm
erdoor.
TIP:
Voeg aan deze snelle vis en chorizo stoof crème fraîche of melk toe
voor een meer romiger gerecht.
VARIATIETIP:
Vervang de vis in deze snelle vis en chorizo stoof eens door
kipfilet. |