200 g prei
2 rode paprika's
2 uien
1 pakje Knorr Mix voor Chili con Carne
350 g rundergehakt
60 g tomatenpuree
1 avocado
4 tortilla's
400 g kidneybonen |
Snijd de prei
in ringen. Pel en snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Laat
de kidneybonen uitlekken in een vergiet en spoel ze af met koud
water. Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd het
vruchtvlees in blokjes.
Bak in een wok het gehakt rul zonder olie of margarine. Roerbak
vervolgens de prei, ui en paprika een minuut of 4 mee.
Roer 350 ml water en de mix door het vlees en breng het aan de kook.
Schep de tomatenpuree en de kidneybonen erdoor en laat het nog 2–3
minuten zachtjes koken. Schep de laatste minuut voorzichtig de
avocado door het mengsel.
Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Schep op iedere tortilla wat van de chili en rol ze
voorzichtig op. |