Recept 48, Tilapiafilet in tomatensaus met rucola-pestospaghetti.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

1 zak Bertolli Pastasaus Pittig
100 gram Bertolli Pesto Genovese
4 tilapiafilets
400 gram spaghetti
75 gram rucola
1 courgette
1 prei
1 gele paprika
3 eetlepels Bertolli vloeibaar (1 el om ovenschaal in te vetten)
½ citroen (het sap)
zout en peper

Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de courgette en paprika in blokjes en de prei in ringetjes.
Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de prei, courgette en paprika ongeveer een minuut aan.
Vet een ovenschaal in met een beetje margarine en leg de tilapiafilets er naast elkaar in. Bestrooi ze met een beetje peper en zout en sprenkel er het citroensap over. Verdeel de gebakken groenten over de vis en schep er dan de pittige pastasaus op.
Zet het gerecht in de voorverwarmde oven en laat het in 20 minuten gaar worden.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en schep er de pesto door. Meng de pasta vlak voor het serveren met de rucola. Time het zo dat de vis en de pasta ongeveer tegelijkertijd klaar zijn.
Serveer tip:
Bestrooi de vis voor het opdienen met peterselie.

        

Bron: www.knorr.com/nl