1 zak Bertolli
Pastasaus Pittig
100 gram Bertolli Pesto Genovese
4 tilapiafilets
400 gram spaghetti
75 gram rucola
1 courgette
1 prei
1 gele paprika
3 eetlepels Bertolli vloeibaar (1 el om ovenschaal in te vetten)
½ citroen (het sap)
zout en peper |
Verwarm de oven
voor op 180ºC. Snijd de courgette en paprika in blokjes en de prei
in ringetjes.
Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak
hierin de prei, courgette en paprika ongeveer een minuut aan.
Vet een ovenschaal in met een beetje margarine en leg de
tilapiafilets er naast elkaar in. Bestrooi ze met een beetje peper
en zout en sprenkel er het citroensap over. Verdeel de gebakken
groenten over de vis en schep er dan de pittige pastasaus op.
Zet het gerecht in de voorverwarmde oven en laat het in 20 minuten
gaar worden.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de
verpakking gaar. Giet de pasta af en schep er de pesto door. Meng de
pasta vlak voor het serveren met de rucola. Time het zo dat de vis
en de pasta ongeveer tegelijkertijd klaar zijn.
Serveer tip:
Bestrooi de vis voor het opdienen met peterselie. |