1 pak Knorr
Wereldgerecht Japanse Teriyaki
225 g biefstukreepjes
250 g champignons
200 g verse peultjes
2 rode ui
3 bosui
olie |
Meng de
specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de biefstukreepjes
ca. 10 min. Snij de bosui in smalle ringen en de champignons in
plakjes. Halveer de peultjes en snipper de ui.
Kook de rijstmix in ruim kokend water in ca. 14 min. gaar en giet
af.
Verhit ondertussen 1 el olie in een wok en bak de biefstukreepjes
ca. 2 min. Voeg de champignons, peultjes en ui toe en bak ca. 3 min.
mee. Voeg vervolgens de bosui toe en verwarm het geheel nog ca. 2
min.
Voeg de sausmix en 350 ml water toe en roer goed door. Breng het
geheel aan de kook en verwarm het nog ca. 2 min. Serveer de Teriyaki
en de rijst apart. |