5 eetl. olie
200 g peultjes
350 g rundvleesreepjes
450 g krielaardappeltjes
1 blikje maïs (300 gram)
1 pak Knorr Wereldgerecht Surinaamse Roti |
Giet de maïs af
en spoel na met koud water. Meng de marinademix uit het pakket met 3
eetlepels olie en schep dit om met het vlees. Laat de smaken 10
minuten intrekken.
Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de aardappelen goudbruin. Bak
ondertussen in een wok het gemarineerde rundvlees rondom bruin. Roer
350 ml water en de sausmix door het vlees, voeg de peultjes toe en
breng het aan de kook. Laat dit op middelhoog vuur, onder af en toe
roeren, 4 a 5 minuten doorkoken. Schep er 2 minuten voor het einde
de maïs door.
Knip de verpakking van de roti’s aan één kant open, leg de
verpakking in de magnetron en verwarm de roti’s in 35 seconden op
600 Watt.
Vul de roti’s met het vlees en de gebakken aardappelen en rol ze op.
Serveer direct. |